Schoolbordverf

Schoolbordverf is is een slijt- en krasvaste verf die goed beschrijfbaar is met krijt. Het is nu op de mengmachine verkrijgbaar in meer dan 1000 kleuren..

 


De verf

 

Schoolbordverf is een volledig matte verf waar je met krijt op kunt schrijven. Deze is op waterbasis en per liter te mengen in bijna ieder gewenste kleur.

Als alternatief hebben we natuurlijk ook kleinere potjes schoolbordverf van 250 cc en is in de kleur zwart verkrijgbaar.

Voor kinderen is een eigen schoolbord natuurlijk geweldig. Lekker krijten zoveel je wilt! Een mooie tekening, en nog een, en nog een.

Praktisch
Voor in de keuken of de hal. Boodschappenlijstjes, kleine berichtjes aan elkaar, herinneringen; alles kan. En het is met een veeg van de spons weer verdwenen.

Hoeveel heb ik nodig?
Per liter kan je ongeveer 12 m2 verven in een enkele laag. Houd er rekening mee dat je (minimaal) twee lagen nodig hebt voor een goede krijtbare laag. Meer dan twee lagen is doorgaans niet nodig.

 

 

 

Magneetverf

 

Het geheim
Het geheim zit in de verf. MagneetVerf is een voorgemengde, loodarme, latexprimer op waterbasis. MagneetVerf kan voor afwerking worden overgeschilderd met elke soort verf in elke kleur. Het is ontvankelijk voor magnetische werking, omdat door de verf (volgens geheim recept) fijne, niet roestende, ijzerdeeltjes zijn gemixt.
De verf is makkelijk te gebruiken met een schuimroller en gereedschap is eenvoudig te reinigen met water.

Hoe werkt het?
Elke muur die is geverfd met MagneetVerf ziet er uit als een gewone muur, maar met een onzichtbaar voordeel - magneten blijven op de muur kleven!
Met MagneetVerf wordt de ruimte tussen vloer en plafond een speel- of werkgebied.
Typische gebieden voor toepassing zijn commercieel, zakelijk, privé, onderwijs en medisch.

Hoeveel heb ik nodig?
Per liter kan je 5 m2 verven in een enkele laag. Houd er rekening mee dat je (minimaal) twee lagen nodig hebt voor een goede magnetische werking. Als je de magneetverf overschilderd met een kleur is het verstandig om 3 lagen op te zetten.
Experimenteer anders eerst met een kleine verpakking om te kijken wat het gewenste resultaat oplevert.

De voordelen:
MagneetVerf bespaart dure bulletin- en kurkborden.
Schetsen, posters, schema's en tekeningen hangen met onschadelijke magneten; plakband, nieten en lijm zijn hiermee verleden tijd.

Makkelijke toepassing:
Het systeem is geoptimaliseerd voor twee lagen MagneetVerf met twee afwerklagen (drie lagen voor koelkastmagneten). Schoonmaken kan, als de afwerklaag-latex een reinigbare variant is. N.B.:
MagneetVerf is minder geschikt voor sommige soorten MDF (medium density fibre board); de magnetische werking laat daarop te wensen over.

 

 

Zoeken

Winkelmandje

0 artikel(en)
Transportkosten:  € 9.00

(tot 10kg, graag in overleg bij bestellingen boven de 10kg)

 

Boven de € 75,- GEEN verzendkosten!

 

Verzending naar buitenland op aanvraag
Blijf op de hoogte via:

     Follow boerverf on Twitter Follow boerverf on Twitter