Advies aan huis

 

 

Bij Boer Verf en Behang krijgt u natuurlijk prima advies voor het schilderen of behangen van uw nieuwe huis of voor het onderhoud aan uw vertrouwde huis. Maar advies is soms moeilijk te geven, omdat wij uw specifieke problemen niet kunnen zien of testen. Daarom komen wij nu ook bij u thuis!

Kleuradvies

Weet u niet goed welke kleuren u zult kiezen? Een nieuwe woning kan een kleurendilemma geven, maar ook uw huidige woning verfraaien is soms lastig. Wilt u mooie meubels beter tot hun recht laten komen? Wilt u dat ene schilderij juist laten opvallen? Gaat het huis in de verkoop en moet het een verkoopstyling ondergaan? Dat is straks geen probleem meer. U kunt het allemaal letterlijk voor u zien in een digitale foto van uw wanden of kozijnen. Onze kleuradviseurs komen bij u thuis en maken digitale foto’s van uw vraagstukken. In een speciaal computerprogramma worden nieuwe kleuren op uw wanden gezet! Hierdoor kunt u alvast 'virtueel' uw nieuwe wanden bekijken. Ook bij buitenkleuren is deze mogelijkheid natuurlijk beschikbaar. Wij kunnen uw kozijnen, rabatdelen, deuren of luiken inkleuren naar uw eigen wensen.

 

Voor een kleuradvies aan huis vragen wij (zonder aankoopverplichting) een bedrag van € 90,-. Bij de aankoop van verf, behang of materialen van tenminste € 200,- brengen wij € 50,- in mindering plus een gratis kortingspas van 10% wat geldt op al uw aankopen.

 

Wanneer u zelf al wel weet welke kleuren u waar wilt hebben dan kunnen wij ook alleen een digitale foto voor u bewerken. Wij
komen dan niet persoonlijk bij u langs, maar u mailt ons uw digitale foto en geeft daarbij uw voorkeur aan. Een bewerkte foto kost dan maar  €25,- per stuk. 

 

 

Hieronder een voorbeeld van Restaurant Urbana

   
 Orgineel  Kleuren Optie  Kleuren Optie

 

Interieuradvies

Ook bieden wij de mogelijkheid voor een interieuradvies aan huis. Dit kan een combinatie zijn van een kleur- en een interieuradvies. Via ons kunt u contact opnemen met onze interieurarchitect. Zij komt bij u op gesprek om samen de mogelijkheden te bekijken. Dit is uiteraard vrijblijvend en zonder aankoopverplichtingen.

Alhoewel de kosten van de interieurarchitect los staan van Boer Verf & Behang, bieden wij u, bij uitvoering van het plan van de interieurarchitect, wel het volgende:

Bij aankoop van verf, behang of materialen van tenminste €250,- brengen wij €50,- in mindering plus een gratis kortingspas van 10% wat geldt op al uw aankopen.

 

Technisch advies en productadviezen

Bij het schilderen van een huis (interieur en exterieur) komen soms zaken naar voren waarvan u niet weet hoe u ze moet oplossen. Denk aan lekkage of ander vocht, nicotineaanslag, schimmels of houtrot, loslatende of poederende lagen, scheuren en nog veel meer ongemak. Er zijn ook problemen die moeilijk te definiëren zijn. Dan komt er een medewerker naar uw huis om te bekijken welk product u moet gebruiken en op welke werkwijze u aan de slag moet. Vanzelfsprekend verlenen wij deze service omdat u de benodigde producten ook bij ons aanschaft. Prijs hiervan is in overleg.

Onderhoudsadvies

Voor Zwolle en omstreken geven wij ook onderhoudsadvies voor buitenschilderwerk. U kunt één keer per jaar een controle door ons laten uitvoeren. Dit zien wij als service voor onze klanten en daarom is het geheel gratis!

Interesse?

U kunt een afspraak maken in onze winkel, of u mailt ons op: info@boerverfenbehang.nl

 

 

Zoeken

Winkelmandje

0 artikel(en)Blijf op de hoogte via:

     Follow boerverf on Twitter Follow boerverf on Twitter